Krämer vars syfte är att minska synliga ålderstecken är inget nytt. Men den här produkten, som heter Blue Therapy Amber Algae Revitalize (vilket jävla namn!), är främst till för dig som är 45 år eller äldre. Syftet är också här att motverka synliga ålderstecken, men varför bara rabbla upp massa konstiga ingredienser som egentligen inte säger dig något? Bättre att själv få chansen att prova produkten, inte sant?

Smartson, i samarbete med Biotherm, ger 75 testpiloter chansen att testa en dagkräm och en nattkräm. Om du blir utvald får du produkterna gratis, och sedan är det bara att dela dina upplevelser med Blue Therapy (vi tänker inte skriva ut hela namnet en gång till!) i sociala medier. Efter att testet är avslutat ska du fylla i ett formulär och ge ett betyg. Du måste ansöka senast den 5 september och själva testperioden varar under denna månad.

Det här är ett väldigt bra erbjudande då dagcremen är värd 630 kronor och nattcremen 695 kronor. Blir du utvald sparar du alltså mer än 1 200 kronor! Du kan läsa mer om produkterna och anmäla dig genom att klicka på länken här nedanför.