toluna edit piaff

Toluna slår till igen med nya gratisprodukter att testa! Du har väl skapat ett konto hos dem som gör att du kan ansöka om att bli produkttestare? Om du inte har gjort det än är det bara att fixa direkt med hjälp av länken här nedanför – det är helt gratis och tar inte mer än en minut.

Den här veckan är det gratis Edita Piaff produkter som står i fokus, och de inkluderar bland annat skönhetsprodukter och kammar. Det är alltså jätteenkelt skicka in din ansökan, och det kostar ingenting.

Edith Piaf var som du kanske vet en gammal känd skådespelerska som blev en internationell ikon i mitten av 1900-talet. Hennes namn är förvillande likt detta varumärke, men som du ser stavas de lite annorlunda.

Erbjudandet räcker från och med idag, tisdag, tills måndag nästa vecka. Toluna söker kontinuerligt efter nya produkttestare, så håll utkik på Gratis.se för att se när det är dags nästa gång. Veckans gratis Edita Piaff produkter kommer alltså inte gälla varenda en som ansöker, det vill vi vara tydliga med. Däremot kommer en del lyckligt lottade att få chansen att prova allting helt fritt och ge feedback!