Visst är det här ett bra erbjudande, även om det inte är så bra som Specsavers vill få det att låta. Du får glasögonen gratis, men själva synundersökningen kostar 345 kr (vilket är dyrt för en synundersökning) så totalt sparar du inte så mycket. Bara lite.

Erbjudandet gäller utvalda bågar och pågår fram till och med den 18 februari 2018. Det du behöver göra om du är intresserad av det här erbjudandet är att hitta en Specsavers-butik nära dig (du kan hitta en på deras hemsida) och sedan boka tid för undersökningen. En sak som i alla fall kan motivera det höga priset för synundersökningen är att ögonbottenfotografering och tryckmätning ingår. Det innebär att du kan se tecken på ögonsjukdomar, men även andra åkommor som exempelvis diabetes - bara genom att utföra synundersökningen hos Specsavers.

Du kan också välja bågar som inte ingår i kampanjen, men då får du bara 250 kr rabatt (resten får du betala). Olika styrkor på glasen kan naturligtvis göra att priset varierar också, men med detta erbjudande kommer standardindex 1,5. Förutom detta erbjudande har Specsavers en del annat som kan vara värt att kika på, så ta en titt och se vad du hittar!