På tisdag är det alla hjärtans dag, men det är inte alla som har någon att uppvakta eller fira. För dessa människor är ofta husdjur en väg ut ur ensamheten, och vad passar då bättre än ett smakprov med gratis hundmat eller kattmat? Som så mycket annat idag går det såklart att beställa via nätet, och du får dina produkter hemkörda till dörren – kan det bli smidigare?

För att få gratis hemkörning krävs det att du beställer mat för över 300 kr. Vill du istället börja lite försiktigare finns istället ett gratisprov att ta del av. Butiken heter passande nog Husse och har funnits sedan 1987. De erbjuder kvalitetsfoder till hund, katt och häst. Att välja rätt foder är inte det lättaste. Tur då att Husse har professionell rådgivning där du kan ställa frågor som rör foder till ditt husdjur.

Det enda du behöver göra för att få ett gratis smakprov för hundmat eller kattmat är att fylla i några uppgifter. Du kan lätt hitta närmaste butik genom att fylla i ditt postnummer, och skulle du bo ute på vischan så samarbetar Husse med olika transportfirmor för snabbast möjliga leverans.

Sist men inte minst får vi inte glömma bort att Husse faktiskt har några produkter till dig som djurägare också! Det finns bland annat koppel, filtar och ryggsäckar till salu här.