Har du nyligen skaffat hund? Kanske en liten valp rentav? Då har du nytta av Valpresan som är ett nyhetsbrev där du matas med nytta råd och tips – perfekt för dig som inte riktigt är säker på hur man hanterar en ny hund. Det första du tänker på är förmodligen att gosa med den, men en valp kräver mycket tid (uppfostran) och uppmärksamhet.

Valpresan produceras av Doggy som kan det mesta om hundar. Om du accepterar att de börjar skicka nyhetsbrevet till dig får du ett gratisprov av Doggy Professional Valp som är hundmat speciellt framtagen till just valpar.

Doggy Professional Valp innehåller som de flesta andra djurfoder spannmål och resten från köttproduktion. Men Doggy har berikat maten med bland annat nypon (för C-vitamin) och lax (för omega 3-fetter). Slutprodukten är en varierad kost som faktiskt inte bara passar valpar, utan även dräktiga tikar. Fodret behöver inte läggas i blöt innan hunden hugger in på det, det kan serveras torrt också. Tänk bara på att doseringen varierar beroende på hur mycket din valp rör på sig.

Upptäck allt vad Doggy har att erbjuda dig som nybliven hundägare. Även rutinerade hussar och mattar kan lära sig något nytt!