gratis hundmat

Ge din hund något extra gott till helgen med ett generöst gratisprov med hundmat från Bozita och Granngården. Du kan välja mellan fyra olika sorter och får cirka 1 kg gratis hundmat om du deltar i kampanjen före den 30 april.

Ett riktigt vov-erbjudande
Det svenska företaget Bozita, som levererar hundmat gjord på naturliga råvaror, har just nu en kampanj som alla hundägare med en Granngården-butik i närheten kan ta del av. Under kampanjen, som redan har startat och pågår fram till den 30 april 2017, delar Bozita ut 5 000 påsar av hundmaten Robur Sensitive. Först till kvarn gäller så se till att ta del av erbjudandet så snart som möjligt innan det är för sent. En kupong per person gäller.

Gör så här för att få gratis hundmat
Allt du behöver göra är att använda tassen och klicka dig in på Bozitas hemsida via länken här nedanför. Fyll i din e-postadress och godkänn villkoren så kommer du få en kupong skickad till dig via e-post. När du har fått kupongen skriver du ut den och går till din närmaste Granngården-butik för att hämta hundmaten. Ett tips är att ringa före besöket och dubbelkolla att hundmaten finns kvar i lager. Kanske hittar du en ny favoritmåltid till vovven?