Idag har vi nöjet att berätta om en riktig god gärning som kommer hända på julafton. Charlie's Burgers kommer erbjuda gratis julbord för hemlösa, cirka 500 personer är det tänkt att läckerheterna ska räcka till.

Nu är det naturligtvis så att hemlösa med största sannolikhet inte har internet och därmed inte tillgång till Gratis.se. Men om du som läser detta bor i Malmö och ser hemlösa och vet var de finns, så få du jättegärna tipsa dem om detta gratiserbjudande!

Visserligen skvallrar namnet på restaurangen om att de serverar hamburgare, men för det här julbordet kommer de bjuda på klassiska rätter som köttbullar och prinskorv.

Det är viktigt att komma ihåg att Charlie's Burgers har två restauranger i Malmö. Det gratis julbordet gäller restaurangen som ligger på Claesgatan 8. Det hela kommer gå av stapeln klockan 17:00 på julafton, och sedan fortsätter det tills maten tar slut.

För att nå ut med det här fina budskapet är det alltså viktigt att du som läser detta, och som bor i Malmö, sprider detta vidare och då helst till de hemlösa. Gör en god gärning i jul och se till att färre behöver gå hungriga!