pressbyrån

Pressbyrån kan vara en räddare i nöden när man står där och väntar på det försenade tåget eller på att få i sig den första koffeinkick före arbetsdagen. Så ladda ner deras app för att få en gratis Pepsi!

Snabba dig att hämta din Pepsi
50 000 Pepsi-flaskor ska ges bort av Pressbyrån, och med stor sannolikhet är redan tusentals uppdruckna. Därför är det hög tid att snappa upp din egen gratis läsk genom att först ladda ner Pressbyråns app och därefter registrera dig för din Pepsi som du sedan springer och hämtar. Läsken är värd 28 kr och dessutom får du en ny smakupplevelse på köpet. När du ändå har Pressbyråns app kan du lika gärna dra nytta av deras digitala stämpelkort när du köper kaffe – stordrickare kan få var fjärde kopp gratis!

Inge’ fara för Pepsi Max med ingefära
Ok, den var dålig ... Men om man vill stå ut från mängden så varför inte släppa en läsk med smak av ingefära? Det är precis vad Pepsi har gjort under den senaste månaden. Och precis som en vanlig Pepsi Max innehåller den inget socker. Med andra ord behöver du inte få dåligt samvete när du hämtar din gratis läsk hos Pressbyrån.