Kombinera nyttig och gratis linfröolja med din vanliga kost och boosta din hälsa innan det är försent. Vi har hittat ett erbjudande på nätet där du kan testa Omega 369, och det enda du betalar för är portot.

Gratis är gott (och nyttigt)
Efter alla erbjudanden om gratis godis, läsk och glass som vi har tipsat om, är det dags att lägga upp ett tips om något som är nyttigt. Visserligen måste du betala för portokostnaden som är 40 kronor, men gör du det har du ett paket gratis linfröolja med Omega 369 att se fram emot, som räcker i upp till 60 dagar. Dessutom är detta 100 procent ekologiskt. Det är onlinebutiken bio365 som står bakom erbjudandet, och förutom linfröolja specialiserar de sig framförallt på kosttillskott.

Kom ihåg att du blir prenumerant
När du signar upp dig för gratis linfröolja blir du automatiskt prenumerant, och får efter en månad en ny leverans som du måste betala för. Vill du inte göra detta kan du helt enkelt säga upp prenumerationen max två veckor efter att du har fått ditt provpaket. Om du märker att denna produkt, med sina viktiga fettsyror, har en bra inverkan på dig är det bara att hålla i den goda vanan och äta mer!