gratis hundmat

Nu är det väl dags att ge din hund något extra igen? Just nu är Purina ProPlan så säkra på att din hund kommer att älska deras hundmat, att de skickar ut provexemplar som räcker i 4 veckor. Det handlar om gratis hundmat, så varför inte anta utmaningen?

Så här går det till
Företaget lovar ett extra näringsrikt foder som din hund kommer att sluka direkt. Dessutom kommer de att skräddarsy fodret utifrån dins hund storlek och aktivitet, etc. Du fyller helt enkelt i lite grundläggande fakta om din hund samtidigt som du fyller i ansökningsblanketten för gratis hundmat. Alltså – registrera dig och din hund först, sedan får du ett mejl med mer info. Som om inte det vore nog skickar de även med en produktguide och en mätkopp som du kan använda för att ge din hund rätt mängd mat vid varje tillfälle.

Ge din hund något nytt
Erbjudandet gäller till och med den 1 juni 2017, eller när de har tagit emot 2 000 registreringar. Med tanke på hur generöst det är med gratis hundmat borde det gå snabbt – så skjut inte upp registreringen för länge. Vi hoppas att du, eller snarare din hund, kommer att gilla det nya fodret!