Att sluta röka handlar om att vänja av kroppen vid ett skadligt beroende. Det finns folk med stålvilja som klarar et galant, sedan finns det den stora massan som behöver hjälp - och det är ingenting att skämmas för. Zonnic är ett kvalitetsmärke när det gäller rökavvänjning och de har flera olika produkter såsom portionspåsar, sugtabletter och munspray.

Just detta gratis smakprov gäller sugtabletten, och här märks det att Zonnic har tänkt på det där lilla extra. Inte nog med att tabletten smakar gott och stillar nikotinbegäret tillfälligt, den ser dessutom ut som en helt vanligt halstablett. Du behöver alltså inte smussla med denna sugtablett när du är ute med vänner och bekanta.

Ett bra exempel på hur seriös produkten är, är att den säljs hos flertalet apotek samt hos Coop och Willys. Zonnic sugtablett smälter i munnen och behöver inte sköljas ned med dryck. Det tar bara 10-15 minuter för din mun att förbruka en hel tablett, och varje dag kan du räkna med att det går åt cirka tio stycken.

För att få ditt gratis smakprov skickar du helt enkelt ett mejl till Zonnic och ber om det. Adressen finns på deras sajt som du kommer till genom att klicka på länken här nedan.