toluna nivea

Nu har du chansen att kamma hem gratis produkter från Nivea. Bli en del av Tolunas undersökningspanel och recensera nya produkter som du sedan får behålla.

Få gratisprodukter
Toluna är ett undersökningsföretag som tar reda på vad folk tycker om olika produkter, och i gengäld får personerna testprodukterna gratis. Allt som krävs är att du registrerar dig, blir utvald och förser Toluna med en kort recension om produkten du använde.

Åsikter för alla
För att få ett gratis ”Nivea Manicure Naturals French Set” hemskickat till dig väljer du först denna produkt som din testprodukt hos Toluna. Det finns totalt 590 tillgängliga paket, och blir du en av de som slumpmässigt väljs ut som testpersoner skickar Toluna hem produkten till dig. Sedan är det bara att börja använda dina gratis Nivea produkter och när du har testat dem skickar du din feedback till Toluna. Självklart får du behålla produkterna efter att du har testat dem.

Bli en produkttestare
Se till att registrera dig före den 10 april, så är du med i utlottningen av ett gratis testset. Och det är inte bara gratis Nivea produkter som du kan registrera dig för – Toluna har massor av andra produkter som väntar på en ny ägare och en recension.