falbygden ost

Snart är det dags att plocka fram osthyveln och provsmaka lite rökt ost från Falbygden. Börja med att registrera dig hos Buzzador, eller anmäl dig för kampanjen om du redan är medlem hos dem. Sedan kan du vara med och delta i en tävling också!

Ingen rökt ost utan tävling
Hur njuter du av Falbygdens rökta ost? Visa upp en inspirerande ostbild. Tänk även på att visa förpackningen (etiketten) på något sätt. Dela på Facebook och Instagram och tagga med #röktostbuzz #falbygdens #buzzador för att vara med i racet om gratis ost. Då står dessutom produktcheckar från Arla på spel! Du kan anmäla dig till den här kampanjen senast den 14 maj 2017.

Anordna en ost- och vinprovning?
Om du blir en av utvalda som får testa rökt gratis ost, så varför inte dela med dig lite av den och anordna en kväll med ost- och vinprovningstema med vännerna? Köp hem lite kex och ett par vinflaskor, svårare än så är det inte. Tyvärr dröjer det nog länge innan vi kan börja erbjuda gratis vin här, med tanke på de stränga alkohollagarna i landet. Men man kan ju alltid hoppas, konstigare saker har hänt så ge inte upp hoppet ...