Finns det något roligare än att kategorisera människor efter personlighet? Vi vet ju alla hur säregna norrmän, turkar, LoL-spelare och folk som arbetar på sälj är. Nu kan du själv göra ett gratis personlighetstest direkt i webbläsaren som ger dig svar på vem du egentligen är. Ja, om du inte visste det själv redan alltså!

Testet tar mindre än tolv minuter, så du behöver inte investera stora summor tid. Det är dock helt avgörande att du är ärlig, annars blir resultaten helt fel. Med andra ord är det viktigt att du är ärlig mot dig själv och erkänner de brister du har. Utan ärlighet får du fel resultat.

Det är väldigt många frågor som ska besvaras, men du slipper skriva själv och kan istället välja hur bra eller dåligt ett visst påstående stämmer in på dig. Det handlar om alltifrån hur du ser dig själv till hur mycket hänsyn du tar till andra, eller hur du fungerar på en arbetsplats i olika situationer. En fråga handlar till exempel om vad du tycker är viktigast i en diskussion; sanningen eller folks känslor?

Naturligtvis kan du dela det här roliga testet med andra via sociala medier.