bortskänkes

Du känner väl till att det varje dag dyker upp massor av möbler, elektronik, husdjur med mera som folk inte längre har någon användning för? Och nu pratar vi inte loppmarknader utan objekt och djur som helt enkelt bortskänkes. Detta sker över hela Sverige och det enda du behöver göra är att åka och hämta det du vill ha – precis så enkelt är det!

Från Piteå och Pajala i norr till Malmö och Lund i söder kan du hitta allt från köksbänkar till papegojor och mikrovågsugnar. Varför betala dyrt för nyskick eller förhandla på en loppis när du bara kan åka och hämta det du vill ha gratis? Allting finns organiserat på en sajt som kallas för bortskänkes.se.

Denna eminenta sajt samlar helt enkelt annonser från folk, och sedan kan du som användare bara gå in och klicka på en annons. Därefter mejlar du annonsören och bestämmer datum och tid för upphämtning (eller frakt, och varan är tillräckligt liten för att skickas med posten). Alla annonser uppdateras dessutom kontinuerligt, så du har alltid full koll på vilka bud som avslutats och vilka som fortfarande gäller.

Nu behöver du bara klicka på länken här nedanför och ta dig till bortskänkes.se. Väl där kan du spendera timmar på att leta efter det som just du behöver. Lycka till!