wilkinson sword rakhyvel

För ett par dagar sedan tipsade vi om hur du kan få ett gratis Hydro 5 startpaket, vilket främst är avsett för män. Nu kommer vi med ett nytt tips, men den här gången för våra kvinnliga läsare.

Samma namn på olika hyvlar
Det är samma tillverkare, det vill säga Wilkinson Sword, som gör både Hydro 5 för män och Hydro Silk för kvinnor. Just nu låter de dig prova ett komplett startpaket med gratis rakhyvel och blad, där det enda du behöver betala för är portokostnaden på 19 kronor. När du anmäler ditt intresse för en gratis rakhyvel blir du också abonnent för ett paket som kommer skickas till dig var tredje månad. Vill du inte fortsätta med detta avregistrerar du dig helt enkelt, senast två veckor efter att du har fått startpaketet.

Rakning på det smidigaste sättet
Om du skulle vilja fortsätta vara kund får du ett paket med fem Hydro Silk-rakblad hem i posten var tredje månad. Du får då betala 252 kr per utskick. Men det kan du som sagt säga upp, så det blir lite som en win-win-situation för dig. Om du inte tycker rakbladen är tillräckligt bra har du i alla fall fått testa gratis. I annat fall kan du fortsätta betala och då har du hittat en ny favorit som du enkelt och smidigt får hem i brevlådan regelbundet.