wilkingson rakhyvel

Passa på att testa rakhyveln Hydro 5 från Wilkinson Sword. Du kan signa upp dig för ett gratis startpaket där du endast behöver betala för portot.

Rakning utan kostnad
Du har väl inte missat chansen att få ett gratis rakningsset från Wilkinson Sword? Paketet innehåller en rakhyvel, två blad och gel. Testa en ny gratis rakhyvel genom att anmäla dig för det kompletta startpaketet, där du bara behöver betala för portot och expeditionsavgiften på totalt 29 kronor. Och glöm inte att om du inte vill betala för fortsatta utskick måste du avregistrera dig inom två veckor. Du sätts nämligen upp som prenumerant när du registrerar dig, och vill du inte vara kvar på den listan måste du säga upp dig.

Hitta en ny favorit
Wilkinson Sword är en utmanare till giganten Gillette, och vi tycker det kan vara bra att inte lita blint på vad reklamen säger utan testa båda produkterna själv i stället. Kanske hittar du en ny favorit med denna gratis rakhyvel, eller behåller du den gamla? Det kan ju också vara så att det inte är någon större skillnad på kvaliteten och då får priset avgöra. I vilket fall som helst hoppas vi att du blir nöjd med detta gratiserbjudande!