o.b. tampong

Du som alltid använt bindor för att hålla mensen under kontroll, och kanske aldrig riktigt gett tampongen en chans, kommer här nu en gratis möjlighet som du inte får missa! Med hjälp av länken här nedanför (eller om du klickar på bilden här ovanför) kan du lägga en beställning på gratis tampong från o.b. Det finns ingen hake med det här erbjudandet, till exempel att varuproverna lottas ut eller liknande.

Det räcker med att du fyller i ett kortare formulär med dina person- och adressuppgifter, sedan är det klart! Efter det kan du göra något roligare, som att spela Nintendo Switch och The Legend of Zelda: Breath of the Wild!

Du har två olika tamponger att välja mellan då du lägger din gratis beställning: o.b. ProComfort och o.b. ProComfort Night. Skillnaden mellan dessa är ganska självförklarande för alla med hyfsade engelskkunskaper, men det finns dessutom två underkategorier: mini/normal för den vanliga, och normal/super för nattversionen.

Det som skiljer dessa två är helt enkelt den mängd blod de har kapacitet att suga upp. Gå in till o.b. och lägg din beställning av gratis tampong – du kommer få ett varuprov hemskickat med posten.