gratis testprodukt toluna

Vi här på Gratis.se hoppas att du har haft en glad påsk! Nu är det ny vecka och vi tar nya tag med chansen att få gratis test produkter från Narta. Har du inte sett erbjudandet ännu så skriv upp dig som produkttestare för möjligheten att pröva en deo som du sedan får behålla.

Nya testerbjudanden varje vecka
Ett av de snabbast växande undersökningsföretagen just nu heter Toluna, och de fixar regelbundet fram nya testprodukter som nya och gamla kunder kan anmäla sitt intresse för. Deras affärsidé är att erbjuda företag åsikter om produkter som de säljer eller planerar att sälja, och som tack för det delar de ut ett antal produkter till de personer som testar. Gå in och anmäl dig i dag så du inte missar något erbjudande i framtiden.

Testa något nytt från Narta
Veckans kampanjperiod är från den 17 april till och med den 24 april 2017 och det ligger 255 tillgängliga gratis test produkter i potten, så se till att vara snabb på knappen och ha turen med dig att bli utvald. Priset är en kombinerad deodorant och antiperspirant som lovar att hålla i 48 timmar och inte lämna några fläckar. Varför inte testa, speciellt eftersom det är gratis!