De bästa gratisgrejerna

Kakor

Letar du efter kakor?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om kakor.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

beställ tårta på nätet hos cake it easy

Det här är ingen rabatt eller något du får gratis, men vi tänkte att eftersom det snart är midsommar (och eftersom alla tårtor ser så enormt goda ut) så vill vi ge alla våra läsare ett tips i alla fall! Har du hört talas om tjänsten Cake it Easy? Det är en tjänst online där du kan hitta din favorittårta supersnabbt oavsett var du bor. Och att hitta en konditor att beställa från är lika enkelt som gott. Så här går det till:

  • Sök på ort, namn på konditoriet eller postnummer
  • Välj tårta bland alla tillgängliga konditorier
  • Kolla allergier, välj text (valbart) och beställ

Cake it Easy är alltså en samlingssajt för alla tårtälskare i Sverige! Om du bor på en mindre ort kanske det bara finns ett konditori att välja mellan, men bor du (exempelvis) Stockholm eller Göteborg kommer du se samma tårta hos flera olika konditorier. Detta gör att du kan välja den billigaste tårtan lätt som en plätt!

Du kan även specialanpassa vissa tårtor med bilder, och en del konditorier har vegantårtor i sortimentet. Du väljer själv om du vill hämta tårtan eller få den levererad till dörren. Alla konditorier erbjuder inte leverans, men hos dem som gör det ser du fraktpriset klart och tydligt innan du lägger din beställning.

gratis glass

Har du hört talas om sajten gratisfikan? Det är en väldigt trevlig sajt som kort och mycket gott erbjuder gratis fika! Vad är haken, undrar du då. Varför är det gratis? Jo …

Gratisfikan har samarbetspartners, och de delar helt enkelt med sig av vinsten från dessa till dig. Den aktuella fikan varierar över tid, i skrivande stund är det glass som gäller. För att få den gratis glassen behöver du bara fylla i några fält och skicka in. Du får en SMS-kupong som du kan byta in mot glassen (du får alltså inte glassen i brevlådan om du trodde det!).

Varför inte ge bort en gratis glass till någon du tycker om idag? Det är ju trots allt alla hjärtans dag! Överraska redan ikväll, så snabbt går det nämligen att fixa. Men var inte orolig, om du inte läser det här på alla hjärtans dag så är det alltid uppskattat att visa lite kärlek i vardagen.

Är du nyfiken på gratisfikan och vill veta mer om dem rekommenderar vi att du läser igenom deras villkor, där står allting du behöver veta. Du kan även ta kontakt med dem via mejl.Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid