Det här är ingen rabatt eller något du får gratis, men vi tänkte att eftersom det snart är midsommar (och eftersom alla tårtor ser så enormt goda ut) så vill vi ge alla våra läsare ett tips i alla fall! Har du hört talas om tjänsten Cake it Easy? Det är en tjänst online där du kan hitta din favorittårta supersnabbt oavsett var du bor. Och att hitta en konditor att beställa från är lika enkelt som gott. Så här går det till:

  • Sök på ort, namn på konditoriet eller postnummer
  • Välj tårta bland alla tillgängliga konditorier
  • Kolla allergier, välj text (valbart) och beställ

Cake it Easy är alltså en samlingssajt för alla tårtälskare i Sverige! Om du bor på en mindre ort kanske det bara finns ett konditori att välja mellan, men bor du (exempelvis) Stockholm eller Göteborg kommer du se samma tårta hos flera olika konditorier. Detta gör att du kan välja den billigaste tårtan lätt som en plätt!

Du kan även specialanpassa vissa tårtor med bilder, och en del konditorier har vegantårtor i sortimentet. Du väljer själv om du vill hämta tårtan eller få den levererad till dörren. Alla konditorier erbjuder inte leverans, men hos dem som gör det ser du fraktpriset klart och tydligt innan du lägger din beställning.