De bästa gratisgrejerna

Spara Surf

Letar du efter spara surf?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om spara surf.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

rabatt på hallon mobilabonnemang

Hallon är inte bara ett gott bär, det är också ett företag som säljer riktiga goda mobilabonnemang! Just nu har de hela 50 procent rabatt, och du kan spara pengar på följande:

8 GB surf
Kostar 74 kr per månad de fyra första månaderna, därefter 149 kr.

25 GB surf
Kostar 124 kr per månad de fyra första månaderna, därefter 249 kr.

50 GB surf
Kostar 149 kr per månad de fyra första månaderna, därefter 299 kr.

I samtliga abonnemang ingår gratis samtal och SMS. Dessutom kan du spara oanvänd surf till nästa månad, istället för att ”mätaren” nollställer sig efter 30 dagar. De här tre abonnemangen är till för dig som redan har en lur du är nöjd med, men för alla som inte har någon (ja, ni sju) eller för er som vill skaffa ny har Hallon ett riktigt bra erbjudande också.

Du kan få en splitterny iPhone 6S för bara 199 kronor de första tre månaderna, därefter övergår månadskostnaden till 249 kronor. Och det är inte bara tillfälliga, bra erbjudanden som gör att du ska skaffa abonnemanget hos Hallon:

  • Ingen bindningstid och ingen uppsägningstid
  • Spara upp till 100 GB oanvänd surf till nästa månad
  • Du behåller ditt nummer när du byter till Hallon
halebop mobiloperatör

Halebop är den lilla uppstickaren som säljer kontantkort och telefoner, men som levererar förvånansvärt bra produkter och tjänster. De har alltid en bra kampanj rullandes, och eftersom den förra tog slut igår ska vi direkt presentera den nya idag!

Du som inte använt dig av Halebop tidigare, och alltså är en ny kund, kan nu dubbla din första påfyllning då du laddar ditt kontantkort. Deras kontantkort är både enkla och speciella då de inte räknar hur många minuter du ringer för, utan endast antalet samtal.

Du har tre olika kontantkort att välja mellan:

  • 100 kr (50 samtal, 200 SMS)
  • 200 kr (100 samtal, 400 SMS)
  • 300 kr (150 samtal, 600 SMS)

Och ovanstående är alltså utan dubbleringen som ingår i kampanjen. För att få surf måste du köpa till den för 29 kronor. Som vanligt med kontantkort finns det ingen tidsgräns för varje sig samtal eller SMS (du kan alltså spendera dem när du vill), medan surfen måste förbrukas inom ett halvår om du väljer att köpa till den.

När det gäller telefonsamtalen är de giltiga inom Sverige. SMS kan du skicka över hela världen utan extra kostnad. Kom ihåg att erbjudandet endast gäller nya kunder hos Halebop som köper sitt allra första kontantkort.Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid