Halebop är den lilla uppstickaren som säljer kontantkort och telefoner, men som levererar förvånansvärt bra produkter och tjänster. De har alltid en bra kampanj rullandes, och eftersom den förra tog slut igår ska vi direkt presentera den nya idag!

Du som inte använt dig av Halebop tidigare, och alltså är en ny kund, kan nu dubbla din första påfyllning då du laddar ditt kontantkort. Deras kontantkort är både enkla och speciella då de inte räknar hur många minuter du ringer för, utan endast antalet samtal.

Du har tre olika kontantkort att välja mellan:

  • 100 kr (50 samtal, 200 SMS)
  • 200 kr (100 samtal, 400 SMS)
  • 300 kr (150 samtal, 600 SMS)

Och ovanstående är alltså utan dubbleringen som ingår i kampanjen. För att få surf måste du köpa till den för 29 kronor. Som vanligt med kontantkort finns det ingen tidsgräns för varje sig samtal eller SMS (du kan alltså spendera dem när du vill), medan surfen måste förbrukas inom ett halvår om du väljer att köpa till den.

När det gäller telefonsamtalen är de giltiga inom Sverige. SMS kan du skicka över hela världen utan extra kostnad. Kom ihåg att erbjudandet endast gäller nya kunder hos Halebop som köper sitt allra första kontantkort.