Letar du efter tidsbegränsat erbjudande?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om tidsbegränsat erbjudande.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Erbjudandet är inte giltigt längre

Få gratis parfymprov från Giorgio Armani

OK, du får inte parfymen direkt från Armani eftersom den här kampanjen sker i samarbete med L’Oréal, men själva produkten är tillverkad av den världskända märket. Du är garanterad att få gratis parfym så långt lagret räcker. Ju snabbare du hugger, desto bättre alltså. Det krävs däremot ingenting från din sida, ingen motprestation eller så.... Läs mer »

Hämta ditt gratisprov här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Nytt erbjudande hos Halebop: 50 % mer surf

Att Halebop är en av Sveriges populäraste teleoperatörer är ingen hemlighet. Inte nog med att du har bra standardvillkor (till exempel att du kan flytta oanvänd surf till nästa månad), de ingår dessutom i Telias nät för optimal stabilitet och hastighet. Men det bästa av allt? De kör ofta erbjudanden, och här kommer ett till.... Läs mer »

Läs mer här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Få en gratis chokladbar hos Apotea när du gör en beställning

Apoteas slogan är ”snabbt, billigt och fraktfritt”. Vi kan lägga till ”gratis choklad också” i den slogan! Just nu får nämligen alla som gör en beställning hos Apotea en gratis chokladbar på köpet. Det spelar ingen roll hur mycket eller lite du handlar, du kommer ändå få chokladen utan extra kostnad. För att ta del... Läs mer »

Hämta gratis choklad hos Apotea innan det är för sent »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis prenumeration på Eskilstuna-Kuriren

Som du kanske minns erbjuder DN förstagångsväljare gratis prenumeration inför riksdagsvalet. Nu har en till aktör hakat på idén, nämligen Eskilstuna-Kuriren! De är såklart lokalt begränsade (Eskilstuna, Stängnäs och Flen), men ni som bor där kommer definitivt att gilla det ni läser nu! Om du klickar på länken här nedanför kommer du till gratiserbjudandet hos... Läs mer »

Starta din gratis prenumeration här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis glassogram hos Cashbackshopping nu i helgen

Cashbackshopping har vi skrivit om tidigare, men nu i helgen kör de ett alldeles speciellt erbjudande som är värt att notera! Vad det handlar om är ett gratis glassogram till alla som använder Cashbackshopping innan söndagen är slut. Men exakt vad innebär det att använda tjänsten? Cashbackshopping handlar om att få pengar tillbaka på varor... Läs mer »

Gratis glass i helgen hos Cashbackshopping »