Idag har vi ett riktigt bra gratiserbjudande. Det handlar om två par damstrumpor från Socks for Her som kan bli dina utan någon annan kostnad än en blygsam portoavgift på 39 kr. Strumporna är i färgerna svart och beige med härliga ränder på. Det andra paret blir en överraskning!

Det är dessutom väldigt enkelt att beställa, du klickar bara på länken här nedanför och lägger din beställning. Systemet är så smidigt att det räcker med att du fyller i ditt personnummer, sedan hämtas alla uppgifter från folkbokföringen. Strumporna är värda 138 kr tillsammans, så det är så mycket du tjänar på detta erbjudande.

Trots det utländska namnet har Socks for Her sitt säte i Vällingby, och du kan nå deras kundtjänst måndag-fredag om du har några detaljfrågor om deras produkter eller om det här erbjudandet. Du kanske till exempel undrar varför dessa strumpor endast är till för damer? Det är ju bara strumpor, liksom! Män och kvinnor har dock väldigt olika storlek på fötterna, och vi tror inte att dessa strumpor kommer vara särskilt bekväma för män ...

Slå till nu, erbjudandet varar tills vidare men kan ta slut när som helst.