Vi minns nog alla de gamla skolfotona som togs en gång i tiden. Klasskamrater som man tappade kontakten med, och som man undrade vad som hände med. Med internets hjälp så är det så klart lättare att hitta gamla kontakter, men om du specifikt är ute efter gamla klasskamrater så finns en sajt som heter StayFriends.

Hos StayFriends finns nästan 61 000 gamla skolfoton, och antalet ökar varje vecka. Det finns 2,2 miljoner medlemmar på sajten, och för att hitta rätt går det naturligtvis att söka på både för- och efternamn. Sajten i sig är väldigt enkel att navigera, så det är inga problem att komma igång. Detta kan ju framför allt vara viktigt om du är lite äldre och känner dig osäker på nya sajter.

För göra en riktig undersökning bland gamla skolor och klasskamrater måste du logga in, och för att logga in måste du ha ett konto. Konto skaffar du enkelt genom att registrera din mejladress, eller så kan du logga in direkt via Facebook. Som du märker är tjänsten superenkel att använda.

Det finns dessutom en app du kan använda, både för iPhone och Android. Håll kontakten med hjälp av StayFriends, och påbörja planeringen av nästa klassträff idag!