gratis gravidpaket

Om du väntar barn finns det massot av saker att tänka på, inte minst ekonomin. Därför är det välkommet att hitta så mycket som möjligt som är gratis för föräldrar, och varför inte börja med ett paket med rabatter och erbjudanden som kan komma väl till pass?

Värdecheckar och erbjudanden för familjen
Paketet som kan bli ditt innehåller värdecheckar och kampanjerbjudanden som kan komma väl till pass för familjen. Letar du efter något gratis för föräldrar klickar du på länken för att gå vidare till erbjudandet. I paketet får du tidningen Föräldraguiden gravid, och sedan ett gäng med erbjudanden och rabattkoder med vilka du måste handla något för att att aktivera.

Mamma, pappa, spar
Visserligen kommer du nog inte att använda alla erbjudanden som finns i det här paketet. Men vissa saker kommer förhoppningsvis till nytta och låter dig spara en del kosing. Det ska också nämnas att de har en sponsor som i det här fallet är företaget Moderna Försäkringar, vilka gör det möjligt att få dessa rabatter och saker som är gratis för föräldrar. Det går endast att beställa ett graviditetspaket per hushåll, men det ska väl räcka så länge du inte väntar tvillingar. Sist men inte minst är det tålamod som gäller, eftersom beställningen kan ta hela 4–8 veckor att skickas till dig.