ICA har ett supererbjudande till dig som har hund eller katt och funderar på att mata din lilla vän med något nytt. Fram till slutet av 2017 kan du ladda hem en kupong och få gratis hundfoder eller kattsnacks. Allt som krävs är att du har ett ICA-kort.

ICA vill naturligtvis också casha in på ditt husdjur, och erbjuder dig (eller snarare ditt husdjur) att prova en av deras produkter. Detta får du göra med 100 procents rabatt (ja, det betyder gratis hundfoder och kattmat), så börja med att klicka på knappen nedan för att komma till ICA:s erbjudande. Väl där har du fyra olika produkter att välja mellan – två för hundar och två för katter. Väljer du exempelvis gratis hundfoder finns det dessutom några underkategorier beroende vilka smaker du vill ha.

Om hunden eller katten redan är proppmätt kan du i stället för hundfoder och kattsnacks få påsar för att plocka upp efter din hund, eller varför inte ladda ned kupongen för gratis ICA Premium kattsand på sex liter eller ICA:s kattströ av trä- och växtfiber på hela 10 liter. Kupongerna kan du ladda ner under perioden 15 november–31 december 2017. De är sedan giltiga för inlösen fram till den 31 januari 2018. Smaklig måltid till alla hundar och katter där ute ...