Här kommer ytterligare ett erbjudande riktat mot dig som har barn. Den här gången rör det sig dock om produkter för yngre barn, nämligen bebisar. En BabyBox kan innehålla en mängd olika produkter beroende på vilket företag det är som har fyllt den. I det här fallet är det Apoteksgruppen, Lloyds apotek samt Babyproffsen.

En BabyBox är endast till för dig som väntar barn eller som fick ditt barn för senast tre månader sedan. En annan sak som har med siffran tre att göra är du kan beställa max tre BabyBox gratis – en från varje företag. Det är inte bara fysiska produkter heller, utan kan röra sig om gratis rådgivning och tips inför föräldraskapet.

Som vanligt när det gäller gratiserbjudanden är det alltid en hake. I det fallet handlar det om datainsamling, det vill säga, du kan komma att få reklam och erbjudanden från samarbetspartners via mejl, SMS och telefon. Det är priset du får betala för att få BabyBox helt gratis!

Om du beställer din BabyBox från Apoteksgruppen så blir du samtidigt medlem i deras kundklubb. Du kan inte välja bort det, så tänk dig för innan du nappar.