Har du redan fixat alla julklappar för i år? Då kan du sluta läsa den här artikeln och välja en annan istället! Om du däremot, precis som många svenskar, väntar till sista minuten (eller i alla fall sista dagen) så kommer här en samling erbjudanden som är perfekta för dig som har en tunn plånbok.

Sajten Hemmets har samlat allting du behöver veta. För enkelhetens skull gör jag en sammanfattning här också så att du vet om det är värt att klicka vidare eller inte.

Är du på jakt efter mjuka klappar som alltid går hem har du en fin, grå sammetskudde från Ellos Home. Är du istället ute efter något praktiskt som mottagaren faktiskt kommer använda så hittar du även ett paraply från Monki med ett rätt kaxigt tryck (2 Glam 2 Give a Damn).

Det finns helt enkelt något för alla, så kom ihåg att du inte behöver ge bort något dyrt i jul. Faktum är att de flesta idag redan har massa prylar, så många sätter större värde på något kreativt snarare än något som kostar mycket. Hos Hemmets finns den kompletta listan med 18 tips på julklappar som kostar mindre än 100 kr. Besök dem nu med länken här nedan.