Julhysteri och nyårsfirande i alla ära, men det finns få saker som är så bra som vänner. En del vänner hänger med en hela livet, medan andra tar en paus. Har du gamla skolkompisar som du tappade efter plugget finns det ett väldigt bra sätt att hitta dem igen – nämligen via StayFriends.

Det är en sajt som har 2,2 miljoner medlemmar, fler än 60 000 klassfoton och en bra sökfunktion där du direkt kan hitta den skola du söker. Det finns både klassfoton och privata, uppladdade foton att ta del av. Allting är gratis, men det finns vissa fördelar som guldmedlemmar (att bli sådan kostar naturligtvis pengar).

Som guldmedlem kan du till exempel se alla foton i högupplöst version, du kan se all profilinformation och du slipper störig reklam. 90 kronor för tre månader kostar guldmedlemskap, men du kan även köpa för ett helt år för 169 kr (vilket du sparar på förutsatt att du vet att du kommer besöka sajten under lång tid).

Du kan naturligtvis även ta kontakt med dem du känner, kanske hittar du tillbaka till folk som du nästan hade glömt bort?