Det finns inte många saker som är jobbigare för bilägare än att hitta nya däck när den gamla mönstringen nötts bort. Du kanske har hört talas om Prisjakt? Visst skulle det vara trevligt med en liknande sajt som specialiserat sig på just däck? En sådan sajt finns, och den heter däck-online!

Du kan till att börja med välja om du vill ha däck för din bil, motorcykel eller cykel. Det finns även specialdäck för lastbilar och tyngre fordon. För att kunna göra en bra sökning måste du känna till däckens storlek, så ta reda på den informationen innan du börjar använda däck-online.

Om du väljer bildäck (vilket de flesta lär göra) får du dessutom välja mellan vinter- och sommardäck (eller all round). Sedan kan du söka och få resultat precis som på andra prisjämförelsesajter. Det är även möjligt att göra en manuell sökning om du vet precis vilka däck du vill ha, och bara är ute efter bästa pris.

Även om du köper billiga däck online kan du fortfarande få hjälp att hitta en verkstad som monterar dem åt dig, då däck-online samarbetar med sådana också!