Har du ett kreditkort från en av de stora bankerna vet du att det ofta tillkommer en årskostnad för att ha kortet. Vi tycker att bankjättarna har nog med pengar, så nu är det dags att skaffa ett gratis kreditkort som levererar samma förmåner och sparar pengar åt dig.

Bank Norwegians erbjudande
Vi gillar verkligen flygbolaget Norwegian. De har billiga flyg med i stort sett samma service som de dyrare bolagen och ofta kan du dessutom använda WiFi under flygturen. Men visste du att Norwegian också har en bankservice, och ett gratis kreditkort som inte bara är kostnadsfritt utan även ger dig en mängd fördelar, speciellt om du gillar att resa? Klicka på länken ovan och läs mer om kortet, och om du gillar förslaget är det bara att beställa ditt gratis kreditkort. Med kortet får du kredit i upp till 45 dagar utan att behöva betala något extra. Dessutom är kreditnivån upp till hundra tusen kronor.

Beställ din resa med kortet
Som du kanske har gissat är detta det perfekta kortet för dig som reser mycket, och speciellt med Norwegian. Du får 20 procent i CashPoints när du bokar en resa med dem, och för alla andra varor du handlar med kortet går 1 procent av inköpsvärdet till CashPoints. Självklart blir du automatiskt reseförsäkrad på köpet, så varför välja ett annat kort?