pixabay gratis bilder

Det här med upphovsrättsskyddat material är inte alltid det enklaste. De flesta bilder du googlar fram är faktiskt inte tillåtna att använda publikt, till exempel till företaget, på webbsajten eller till reklamkampanjen. Dock finns det ett flertal sajter som tillhandahåller tusentals gratis bilder att använda som du vill, och du behöver inte betala någon avgift för att börja använda dem.

pixabay finns inte bara gratis bilder att ladda ned, det finns även gratis film. Då menar vi förstås inte långfilmer nu, utan kortare klipp som kan användas för att på ett kraftfullt sätt förmedla ett budskap.

Om du inte känner för webbversionen finns det gratis appar till både iOS (iPhone) och Android. Med dessa kan du använda pixabay när som helst, vilket nästan är ett krav i dagens aktiva samhälle. Det finns naturligtvis en sökfunktion som gör att du hittar precis de bilder du vill ha snabbt och lätt. Just sökfunktionen påminner faktiskt om Googles egen, så den är riktigt bra och mycket kraftfull.

Det är inte heller bara vanliga skärmdumpar eller foton du kan få hos pixabay, de har även ett urval av vektorgrafik för dig som jobbar med tryck och annonser. Börja ladda ned gratis bilder idag från pixabay!