Efter att annonsintäkterna sjönk var det många tidningar som började gå på knäna. De största klarar sig fortfarande med reklam, men de flesta tidningar idag (som du kan läsa online) har betalväggar. Det betyder att du måste betala en prenumerationskostnad för att få tillgång till materialet.

Med hjälp av gratistidningar.se kan du istället läsa tidningar gratis. Du börjar med att söka på din favorittidning, och skulle inte det ge några resultat kan du alltid söka på orten där du bor. Den här sajten låter dig alltså inte läsa de tidningar som normalt sett inte är gratis, utan snarare hitta nya gratistidningar som kanske kan bli nya favoriter.

Om du inte upptäckt fördelarna med att läsa tidningar på paddan så gör det nu - det är miljövänligare och du får alltid nyheterna i samma stund som de trycks/publiceras. En annan fördel med gratistidningar.se är naturligtvis att de samlar alla tidningar på ett ställe så att du slipper slösa tid med att googla.

Du kan använda använda sajter för att läsa tidningar med betalabonnemang. Då loggar du bara in och har sedan tillgång till allting på ett ställe.