loreal toluna

Toluna är en internetbaserad undersökningstjänst där du kan göra din röst hörd och berätta för alla världens ledande leverantörer av tjänster och produkter vad just du tycker! Låt andra få reda på dina åsikter och ta reda på om de tycker samma sak som du på din egen blogg eller webbsida. Dela din åsikt så kan du vinna testprodukter som du sedan får behålla permanent!

L'Oréal Paris Shine Caresse Lip Gloss

Ett underbart skönt läppglans i fräscha färger med en fuktig känsla på dina läppar som känns så skön att bära att du vill använda det varje dag! L´Oréal Shine Caresse har en härlig doft som gör att du känner dig extra fin och läcker bland dina vänner och bekanta. Och det är mycket ekonomiskt eftersom du bara behöver lägga på det när du går hemifrån och så det sitter fint en hel kväll på dina läppar och gör dig tilldragande och snygg!

Som vanligt när det gäller Toluna måste du först skapa ett konto hos dem om du inte redan har det. Sedan behöver du även delta i undersökningar och acceptera villkoren. Tjänsten är dock helt gratis, så du behöver inte oroa dig för att det ska dyka upp några dolda kostnader.