m3 panel

Som bekant finns det en hel del företag som gillar att undersöka sina kunder. Man gör det inte för att få ingående detaljer om någons privatliv, utan för att veta vem som vill ha vad. När du svarar på relevanta frågor kan företag sedan skicka riktade erbjudanden som passar just dig, istället för att spamma dig med irrelevant nonsens.

Naturligtvis är det så att folk överlag är lite trötta på undersökningar överallt – det krävs något för att du ska ta dig tid att delta, eller hur? M3 Panel ger dig inte bara 50 välkomstpoäng när du går med hos dem. De är också en av de aktörer inom branschen för undersökningar där du snabbast samlar poäng. Så vad ska du då ha alla dessa poäng till undrar du kanske?

Svaret är gratis presentkort! Varje gång du stället upp på en undersökning får du poäng, och när du samlat tillräckligt många får du presentkort hemskickat per post. M3 Panel har en så kallad panelshop där du kan spendera dina poäng, och sanningens namn finns det mer än bara presentkort som du kan få – surfa in hos dem idag med hjälp av länken här nedan och upptäck själv!