maybelinne

Då var det dags igen för en ny produkt hos våra vänner på Toluna. Den här gången vänder vi blickarna mot Maybelline Baby Lips som är ett läppbalsam som har en otroligt fin rosa färg, och kommer dessutom i en söt liten förpackning som bara den är halva upplevelsen!

Denna läppglans gör inte bara dina läppar sötare, utan gör dessutom att de ser slätare och yngre ut. Dessutom har det en återfuktande funktion som varar i hela åtta timmar. Dina läppar kommer att känna sig so barn på nytt!

Om vi då istället går till hur du kan få ett testexemplar av denna produkt, så handlar det alltså om Toluna. Är du redan en registrerad medlem hos dem vet du hur allt går till, men för dig som ännu inte hört talas om dem kommer här en genomgång.

Toluna skickar regelbundet ut produkter för test. Det finns som bekant inget bättre sätt för företag att få reda på om sin produkt håller måttet, än att låta folk klämma och känna på den. Det är här du kommer in i bilden. Genom att registrera dig hos Toluna genom länken här nedan kan du bli produkttestare, och då får du behålla produkten som du testat.