Du som har en hektisk vardag, eller som bara hatar att laga mat, gillar säkert färdigrätter. De är goda, de går snabbt att göra i ordning och de är dessutom ganska nyttiga. Kort och gott: gillar du färdigrätter gillar du Findus! Och gillar du Findus är du säkert med i deras lunchklubb. Om inte, är det bara att gå med på momangen. Det är gratis och du kan fixa medlemskap direkt!

Medlemmar samlar poäng genom att köpa Findus färdigrätter. När du har 100 poäng kan du byta in dem mot en färdigrätt värd 25 kronor. Men det är bäst att du skyndar dig, för erbjudandet gäller endast så långt lagret räcker. Alternativt till den 30 januari 2019.

Det finns väldigt många olika färdigrätter att välja mellan, fler än bara dem som syns på kampanjsidan. En av de största fördelarna är tiden. Det tar mindre än tio minuter från frys till färdig att äta. Själva maten i sig har ambitioner för både klimatet och din hälsa. Findus är även väldigt ärliga med att berätta vilka tillsatser de använder, och framför allt varför de används.

Upptäck alla fördelar med Findus färdigrätter idag, och få en gratis lunch när du samlat 100 poäng i deras klubb!