julaclub rabatt

Jula känner du till va? Precis, butiken för hemmafixare och proffs! Om det var ett tag sedan du handlade där kanske du inte känner till att du just nu får dubbelt så många poäng när du blir medlem i JulaClub. Dessutom har Jula rabatt nu under helgen den 4–5 februari.

Till att börja med finns det två olika medlemskap hos Jula: vanliga klubben och JulaClub Smart. Den största skillnaden är att du kan använda dig av avbetalning i Smart-klubben, medan den vanliga kräver att du pröjsar när du köper varan.

Nu under helgen får du hela 5000 poäng när du blir smartmedlem, och uppgraderar du från ett befintligt medlemskap kan du se fram emot 2500 poäng. Så, vad får då medlemmar i Jula rabatt? Det beror naturligtvis lite på vad du är ute efter, men här är ett axplock:

Klotlampa (LED) för endast 10 kr. Snöskyffel för 25 spänn eller varför inte 7,5 kg vägsalt för endast 15 kr – perfekt för dig som bor i villa och har en isig uppfart till bilen att handskas med varje morgon. Dessa rabatter gäller alltså endast dig som är medlem i JulaClub (Smart). Bli det nu i helgen så får du dubbelt så många poäng som normalt.