För dig som har svårt att falla till ro och somna så kommer här ett glädjande budskap! Under fyra hela veckor får du gratis prova hur Melatoninplus hjälper dig att somna! För detta exklusiva erbjudande behöver du bara betala 39 kronor för leveransen hem till dig.

Efter den första kapseln som innehåller 1 mg melatonin kommer du att somna gott och äntligen få en skön natts sömn som gör att du kommer att vakna pigg och utsövd och fylld av energi att möta dagen. Nu slipper du känna dig stressad på kvällen för att du inte ska kunna somna. Melatonplus hjälper dig att somna! Du tar bara en kapsel 30-60 minuter innan du vill sova.

Genom åtskilliga studier har det bevisats att melatonin, som är den aktiva substansen i Melatonplus är mycket effektiv. Melatonplus hjälper dig att somna! Och det varje kväll som du tar en kapsel. Du slipper nu ligga och vrida dig i sängen och ha svårt för att somna, utan kan tryggt veta att du får en god natts sömn med Melatonplus.

Du kan även använda Melatonplus innan du ska resa, så får du en god sömn under resan och når målet ut-
vilad och alert! Önskar du prenumerera på dessa utomordentligt effektiva kapslar så får du dem i två månaders intervaller för bara 299 kronor som du betalar mot faktura, och då ingår frakten och 14 dagars annulleringsrätt. Du kan alltså kontakta kundservice när som helst och avregistrera dig.