Du vet väl att du lätt kan handla mat på nätet nuförtiden? Varför slösa tid med att åka till affären när du lätt kan sitta hemma och beställa över nätet? Mat.se är en av sajterna som har förstått hur smidigt det är att handla käk från soffan. Och inte nog med det, just nu har de rabatt på mycket julmat också!

Till exempel har du Apotekarnes klassiska julmust för 25 kr - och då får du två flaskor som är 1,4 liter vardera. Är det dags för det stora julbaket hittar du Kungsörnen vetemjöl, 2 kg, för bara 12 kr. En annan sak som hör julen till är kanel, och hos Mat.se hittar du malen kanel från Santa Maria för bara 10 kr (43 gram)!

Vörtlimpor är det inte många familjer som kan klara sig utan, och här hittar du den för bara 20 kr styck (600 gram). Glögg från blossa är en annan klassiker på de svenska julborden, och hos Mat.se får du den för bara 55 kr (två flaskor på 0,75 liter vardera).

Att beställa mat från Mat.se är inte svårare än att beställa andra produkter online. Om du storhandlar för över 700 kr bjuds du dessutom på frakten.