hemköp matleverans

Just nu kan du få 75 kronor i rabatt på din första onlinebeställning från Hemköp. Vad känns bättre än en bra matrabatt när man samtidigt får matkassen levererad hem till dörren?

Ange bonuskoden i kassan
Du måste ange koden 75NYKUND2017 i online-kassan innan du betalar och checkar ut för att få rabatten avdragen på ditt totalbelopp. Tänk också på att leveransen kan kosta lite grann. En hemleverans kostar normalt 20 kronor, och expresshämtning går på 30 kr, så helt gratis mat blir det inte. Du kan även välja att gå till Hemköp-butiken och hämta den färdigpackade kassen själv, men då försvinner ju lite med poängen att handla online.

Pröva att handla mat online
Det här med att handla mat på nätet kommer garanterat växa till en jättemarknad. Det finns så klart fortfarande de som föredrar att gå runt i butiken och vill bestämma själva exakt vilka varor de lägger i korgen, speciellt när det gäller frukt- och grönsaker samt andra färskvaror. Men när man har upptäckt hur snabbt och enkelt det går att handla på nätet och att man dessutom sparar tid till annat är det svårt att gå tillbaka till gamla vanor. Håll utkik efter fler erbjudanden om näst intill gratis mat här på Gratis.se!