Arbetaren är en tidning som fokuserar på den anställde och inte på direktören. Det finns gott om livsstilsmagasin som berättar hur folk ska bli ledare, men det finns inte lika många tidningar som fokuserar på arbetaren på golvet. Därför är det extra trevligt, och passande, att tidningen Arbetaren nu erbjuder alla (ja, även direktörer) ett nummer hem i brevlådan helt gratis.

Med det gratis testnumret har du dessutom chansen att vinna en helårsprenumeration. Det är en utlottning så det är inget mer du behöver göra för att delta.

Arbetaren handlar inte bara om förhållandena på den svenska arbetsmarknaden heller. Den tar dig med utomlands också i intressanta reportage där orättvisor och jämställdhet belyses. Arbetaren finns såklart på nätet också, men tidningen samlar det bästa på en plats så att du i lugn och ro kan sjunka ned i favoritsoffan och koppla av utan andra störningsmoment från internet.

Vill du köpa tidningen senare kostar det 49 kr per nummer, som utkommer en gång i månaden. Arbetaren har en tydlig vänstervinkling på det de skriver, i likhet med exempelvis Aftonbladet och SVT. Helt naturligt om du frågar oss, eftersom fokus ligger på arbetarrörelsen och inte på överklassen i innerstaden!