omega 369

Omega 369 lindrar dina stela och ömma leder och förbättrar koncentrationen och är bra för ditt hjärta och dina kärl. Ekologiska Omega 369 innehåller nyttig linfröolja och har dokumenterade hälsoegenskaper. Essentiella fettsyror ökar din livskvalité. Och linfröoljan är 100 % ekologisk och därför trygg att inta.

De essentiella fettsyrorna i Omega 369 som kopplas till vår linfröolja har visat sig vara verksam vid kroppens nedbrytning av fett, vilket är lika viktigt om inte viktigare än kroppens nedbrytning av proteiner och kolhydrater. Det fina är att de essentiella fettsyrorna som finns i Omega 369 verkar positivt på hjärta, blodtryck, kolesterol och lindrar stela och ömma leder. Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant, och du måste meddela oss inom två veckor efter det att du fått ditt provpaket om du inte vill ingå en prenumeration.

Som prenumerant får du efter 1 månad en ny leverans med två förpackningar, som du betalar 99 kr per förpackning för. Totalpris per försändelse är alltså 237,90 kr inklusive porto på 39,90, med utskick varje månad så länge du själv önskar.