photobox mobilskal

Nu i dagarna kan du skaffa ett eget, personligt mobilskal med rabatt – hela 30 procent! Visst finns det en i närmas oändlig uppsjö av mobilskal att köpa på diverse platser, men visst skulle det vara mycket roligare om du kunde designa ditt eget? Detta är möjligt hos Photobox, och just nu alltså till rabatterat pris.

Eftersom du bestämmer motiv som måste du ha en färdig bild redo. Det går att lägga in flera små bilder också så att de tillsammans bildar en stor. Det viktiga här är att din bild är högupplöst (många pixlar och hög pixeltäthet) för annars kommer slutresultatet att bli plottrigt och suddigt.

För att skaffa ett personligt mobilskal med rabatt behöver du bara ladda upp en bild och betala. Fram till den 15 februari får du 30 % rabatt på alla personligt designade mobilskal! Photobox klarar av de flesta telefonmodeller, inklusive iPhone 4 – iPhone 7plus, Samsung Galaxy S2 – S7 och iPad Air, iPad Mini oh iPad 2. Kort sagt täcks de flestas behov upp.

Sist men inte minst kan du även beställa till en matt finish. Det kostar lite extra, men kan vara värt pengarna om du vill slippa tydliga fingeravtryck som är så typiska för skal med glansig finish. När du beställer skalet ska du använda koden "SKAL30SE".