Om du gillar mat (och det gör vi väl alla) till oslagbara priser så finns det en butik som sticker ut från mängden: Matsmart! Vi vet att ni är många som varje månad försöker få ekonomin att gå ihop. För att lyckas gäller det att sålla bort alla onödiga kostnader. Vissa saker måste man dock ha, och mat är en av dem. Därför är det populärt med rabattkuponger, eller att försöka hitta kampanjer där man kan få tag på livsmedel som andra betalar tio gånger så mycket för!

Själva idén bakom Matsmart hör ihop med anledningen till att det är så billigt. Det är nämligen så att de säljer produkter där bäst före-datumet har gått ut, men det innebär såklart inte att du köper mögliga eller äckliga varor! Däremot kanske du behöver konsumera dem lite snabbare än normalt. Om du trots detta är misstänksam kan du alltid lukta eller smaka på maten lite försiktigt, innan du hugger in på riktigt.

Och så till själva erbjudandet då ... du får popcorn från Proper för endast 1 kr! En påse kostar egentligen 13,90, så du sparar nästan 13 kr per påse. När det är så här billigt finns det ingen anledning att vänta, det är bara att slå till på momangen!