gratis linser

Du som bär glasögon varje dag, titta hit! Visst skulle det vara skönt att slippa bågarna ett tag? Nu har du chansen att prova kontaktlinser gratis, och det är precis lika lätt som det ska vara att få hem dem. Vi vill dock understryka – och det här är viktigt – att det alltid är din optiker som avgör huruvida om du kan prova linser utan att först göra synundersökning.

Om ett syntest krävs kan det tillkomma en extra avgift för det. Detta gratiserbjudande gäller alltså bara själva linserna, inte kringkostnader. Produkten som du kan få utan att betala kallas Dailies Total1, och är engångslinser från ett företag som heter Alcon. Du får en förbrukning som räcker i tio dagar, och det här behöver du göra för att få paketet:

Klicka på länken, och när du kommer till wearlenses.se klickar du bara på ”klicka här för din värdekupong”. När du gjort det behöver du bara skriva ut ett litet papper (eller spara dokumentet på mobilen) och ta det till din optiker. Väl hos optikern kan du alltså komma att behöva ett syntest så att han väljer ut rätt linser till dig. Det kan även tillkomma en avgift för tillpassning.

När detta är klart kommer du få dina DAILIES TOTAL1 kontaktlinser gratis i tio dagar!