sf kids play

Samla barnens och dina favoriter och gamla vänner från både Sverige och andra delar av världen! Registrera dig för SF Kids Play så får du obegränsad tillgång till hela familjens favoriter utan bindningstid. Svensktalande seriefigurer som Pippi, Alfons Åberg, Byggare Bob och många andra har du nu möjlighet att se genom att prova SF Kids Play gratis en hel månad!

Därefter betalar du bara 59 kronor i månaden för att få se dessa roliga och härliga serier som dessutom är designade så att det är enkelt att hitta dem och att välja för barnen. Med en timer-funktion ställer du in hur länge du och din fru vill att barnen ska titta på sina favoritfigurer innan det är läggdags.

Även om ni reser bort är det enkelt att använda SF Kids Play under bilfärden och det är ju toppen för barnen att få ha med sig sina älsklingsserier att titta på under resans gång. Du och din fru behöver inte tänka på att barnen har det trist och tråkigt medan landskapen far förbi utan kan lugnt koncentrera er på bilkörningen och kanske planera inför nästa stopp.

Välkommen in i en glädjefylld, magisk och spännande sagovärld med SF Kids Play!