linas matkasse rabatt

Nu har en ny månad precis tagit vid, och vad passar då bättre än mer rabatt på mat online? Linas matkasse är ett känt och betrott varumärke, och just nu kan du få rabatt på allt från ägg och konserver till fetaost och skinka.

Det finns kvalitetserbjudanden som exempelvis marmelad från St. Dalfur där du sparar nästan en tredjedel jämfört med ordinarie pris. Läs gärna mer hos Linas matkasse för att se vilka varor som passar bäst för dig.

Själva idén bakom Linas matkasse går ut på att de tar hand om allt tidskrävande, så att du istället kan ta hand om det roliga – nämligen att laga maten och äta det färdiga resultatet! Lina packar inte bara varorna och kör hem dem åt dig, hon ger dig dessutom ett färdigt recept som du kan följa i köket.

Linas matkasse etablerades redan 2008 och har sedan dess 92 % nöjda kunder och man har skeppat ut fler än 50 miljoner portioner till hushåll runtom i Sverige. En annan sak vi gillar – och är säkra på att du kommer hålla med – är att de levererar mellan 17:00–22:00. Det vill säga, de levererar inte när du är på jobbet, utan när du kommit hem och kan ta emot.

Få rabatt på mat online idag!